Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Hirdetés

Masszázs

2022.04.27

Manapság már nem luxus masszázsra járni. Viszont az már luxus, hogy a szakavatott kezek alatt nagyon sok egészségügyi problémát is lehet sikeresen kezelni, gyógyszer nélkül.

Minden egyes kezelés egyre közelebb visz ahhoz az állapothoz, amikor még lelkes, korlátoktól mentes volt az érdeklődésünk. Egy kezelés esetében csak annyi változik, hogy felébred benned az a tudatosság, amelyet addig háttérbe szorítasz a félelmeid miatt. Ennek köszönhetően ráébredsz arra, hogy igenis van más lehetőséged, van más választásod, lehet...

Mindennek meg van a maga ideje. Élj a mostban és soha nem kell a mi lett volna ha kérdésen rágódnod. Fáj a tested valamelyik porcikája? Túl sok a teher vagy netán a megmagyarázhatatlan? Találunk rá megfelelő kezelést. Olvasd el ajánlataimat és válaszd ki a számodra tetszőlegeset.

Egy jó masszázsra vágysz? Hiszel az energia erejében? Vagy netán jól jönne egy segítség a ,,hogyan" kérdéseidre? Egy valamelyikből, vagy mindre szükséged lenne ? Ne keress tovább nálam egyszemélyben meg kapod mindet.