Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Csakrák szerepe a párkapcsolat építésben

2021.02.01

   Minden kezdet nehéz, de most egy kicsit érthetőbbé teszem számodra.

Első lépés mindig az, hogy elhatározod magad, kapcsolatot szeretnél. Na de milyen is legyen, hogy is nézzen ki, milyen személyiség illene hozzád stb. Ez mind a koronacsakrában fogalmazódik meg. Elképzeljük, össze rakjuk a képet róla. Itt lép be a homlokcsakra, mert vizualizáljuk is az egyént. Hogy fogtok kinézni együtt, még azt is hogyan nézzen rád. Mit csinálnátok együtt, hova járnátok kirándulni stb. Az egész életeteket is, akár mint egy filmet lejátszhatod magadban. Ha ez mind teljes egész és elhatározásod megalapozta, amit vizualizáltál, készen állsz rá, hogy közvetítsd a világnak. Belép a sorba a torokcsakra, hogy hangot is adj hozzá. Szavakkal is ki tudd fejezni, amit szeretnél.

Így a kép már összeállt, elképzelted, hangot is adtál neki. Itt az ideje érzéseket is beletenni. A következő állomás a szívcsakra, ahova megérkezik a kész kép és megalkotja a hozzá tartozó ingereket legyen az pozitív vagy negatív. Itt még változtathatsz a képen.

Elkezdesz randizni, kapcsolatokat építeni és az lesz a megfelelő számodra a próbához, akire a szívcsakrádban eltárolt kép és a hozzá tartozó érzéseid rezgésbe kezdenek, a szíved hevesebben fog verni. Közben belép a másik fél képe, érzései. Ez persze összekuszálhatja egy kicsit a te megalkotott képedet, mert lehet nem fog minden úgy passzolni, mint ahogy azt te elképzelted. Viszont a köldökcsakrára számíthatsz, mert ő segít a kitartás és akarat energiájával, hogy adj esélyt a másik félnek. Ennél a résznél már mind az 5 csakrád összhangban együtt rezeg.

Kezd kiépülni össze is illetek e és tudtok e együtt rezegni. A rezgéshez társulnak a testi érzetek, a vágy energiája és beindul a kémia a szakráliscsakrában. A nő nő lesz a férfi meg férfi. Kezd összeolvadni a kettőtök képe eggyé.

Össze fontátok a kettőtök elképzelt képét, hangot is adtatok neki mit is szeretnétek egymástól, társultak hozzá érzelmek, amik stabillá válnak, hogy egy az utatok. Meg vannak a testi vágyak és azok is kompatibilisek. Ezek után jön a befejező rész a gyökércsakra területén a stabilitás manifesztációja, hogy összekötitek az életeteket, megteremtitek már együtt a stabilitást a kapcsolatotokban, és innen, már közösen teremtitek a jövőtöket.

Viszont ez nem egy egyszeri folyamat, amit megcsináltál és utána leülhess és kész már örökre a tiéd. Nem! Ezt az egyensúlyt meg is kell tartani, folyamatos karbantartással.

Kell az agy /koronacsakra/ meg értsük a másikat. Aztán kell a szem /homlokcsakra/ lássuk a másik reakcióit. Szükséges a folyamatos kommunikáció /torokcsakra/ Érzelmek, folyamatos táplálása /szívcsakra/ Kitartás a nehezebb időkben /köldökcsakra/ Ne veszítsük el a nőt vagy férfit és persze az önbizalmunk is ide tartozik /szakráliscsakra/ Végül, de nem utolsó sorban a stabilitás, hogy mindig minden körülményben ott lehessünk a másik mellett /gyökércsakra/

Ha sikerül ezeket rögzíteni és szem előtt tartanotok, egy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatot tudtok megélni egy életen át.                                                       

      Nézz meg miben tudok segíteni neked !        Olvasd a többit is !