Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Légy olyan nő amilyen csak szeretnél!

2022.04.26


Mindig megcsodálod titokban azokat a nőket, akik olyan összeszedettnek és magabiztosnak látsz? Képzeld neked is megadatik, ha akarod.

Kezdésnek az is elég, már ha Vállalod büszkén, hogy nő vagy. Bármilyen test is néz vissza rád a tükörből, hidd el ez csak egy kép, ami bármikor át alakítható. Annyi féle technikát és módszert találsz az internet világában, jó, jó kiindulásnak. Sokan abba buknak bele, hogy nem figyelik magukban a változást. Nem csak a test változik, hanem a lélek is, nem elhanyagolandó terület. Sőt a legfontosabb terület, amit fel kell tölteni, mint egy akkumulátort, energiával, akarattal, okokkal, vággyal, és kitartással.

Van egy motivációs technika, ami minden területedet stimulál minden nap feketén fehéren, emlékeztetni fog merre haladsz és mit is kell tenned érte.

Állj egy egész alakos tükör elé, és fogalmazd meg magadnak: Milyen nő szeretnél lenni? Írd a testedre a tükrön.                                                     Magad mellé írd fel, mit is kell tenned érte, ezt bármikor kiegészítheted de ne törölj le belőle. És ha megvan, jöhet a titkos hozzávaló amit piros rúzzsal írd magad felé mint egy glória. AKAROM !!!! EL FOGOM ÉRNI !!!

És mikor minden reggel be állsz a tükör elé, olvasd el újra és újra, és mond, a tükörképednek SZERETLEK!!! Hidd el, ez jár neked. Ezek után jöhet a belső tükör díszítése.

Én is küzdöttem önértékelési zavarokkal. A három terhességem alatt felszedett huszon kilók is átformálták a magamnak vágyott alakomat. De arra jöttem rá, annak a férfinak aki lát ruha nélkül csodás és szép vagyok, akkor Az optikai egyensúlyon már könnyebben lehet segíteni. Azért vannak a ruhák és a színek, hogy egységbe hozzuk a testünket optikailag . El kezdhetsz mozogni, edzeni. Kérdezd meg a tested, milyen edzésforma esne neked jól? Akkor miért is ne használnánk fel segítségül? Csak bátran próbálkozz vagy kérj segítséget és rakd össze a saját egységedet, amiben csodálatos nőként szárnyalsz.

Elárulok egy titkot, nem vagy egyedül, és nem baj, ha valaki segít megtalálni az utat, amin te fogsz majd büszkén végig menni és meg kaphatod a vágyott saját nőiességedet. Még egy titok, olyan területeket is fel fogsz fedezni magadban amikről nem is tudtál, hogy ott vannak. Nem csak testi változások mennek végbe, hanem lelki és agyi stimulációk is. Ne hagyd elveszni az a nőt benned, akit még te sem ismersz.

Az élet minden területén helyt kell állnunk ha előrébb szeretnénk jutni,kő kemény csatákat vívunk másokkal. Magaddal légy kegyes és mentsd fel a kötelékek alól.

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?