Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Életút

2022.02.16

Félve és bizonytalanul léptem rá az útra, amire invitált a szívem. Érezte a lelkem , varázslatos csengését a jónak és különlegesnek. Kell, kell neked mormolta az agynak rendületlenül, mígnem legyőzve, a láncok súlyát és erejét ugrottam fejest a kalandba. Kalandnak indult, szerintem, de időközben át váltott egy óriási fejlődési folyamatba. Hihetetlen volt számomra mennyire kezdtem teljessé válni az út során. Minden amit kapok és adhatok ez által egy újabbnál újabb ajtót nyit ki előttem. Egyik tükröt mutat a másik kihívásokat rejt, a harmadik tanítást és így tovább, de egyben mind megegyezik, óv és védelmet nyújt óriási színes burkában. Az utam folyamán újabb varázslat tárul elém, a szivárvány minden színe hívogatva pompázik előttem. Melyikre akarok lépni. De válaszhatom mindet is, a döntés az én kezemben van. Piros, kék, rózsaszín, zöld stb. Számomra mindegy is volt már addigra, hisz annyira elvarázsolt, hogy csak egyet diktált mindenem, akarom és még többet akarok tudni és tapasztalni mert ez nagyon jó nekem.

Két világ közt élünk, amik között Szövetség születhet én általam. Van a szivárvány világa és a vad világ, ezek egyesülése által lesz szabad, könnyeb és csodálatos az életem. Hogy is működhet együtt harmóniában ez a két világ? Ez még az elején kérdés volt , aztán a tapasztalás felülírta, ahogy haladtam a szivárvány minden színén és árnyalatán, úgy tárul fel a vad világ előtt ki vagyok én és milyen csodálatos dolgok rejtőznek bennem. Tőlem fény gyullad a magányos lelkekben. Vonzás és ámulat lesz körülöttem, míg én ragyogva az aurám biztonságos búrája alatt szelem a habokat az életem folyóján. Míg nem a beteljesülés szigetére jutok.

A megvilágosodás nagyszerű dolog. Végre megismerheted önmagad. Azonban azt ne feledd, ezt mind a fizikai világban hozod létre, ahol számtalan kihívást és akadályt gördíthetnek eléd ami megrendíthet. Tudod már, hogy illúzió, és kézzel foghatatlan tanulás ez, és hit nélkül nem megy, de azt is tudod hogy létezik és valóságos és működik. Tanuld meg a fizikai életedbe kreatívan beépíteni, mind azt a tudást amit megtanulsz és a beteljesülés szigetére kerülhetsz.  

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?