Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Coach lelki vezetés

2020.12.28

Napjainkban nagy jelentőséggel bír az a felismerés, hogy embertársainknak szükségük van hasznos tanácsokra az életük egyes szakaszában. Akár vezetőként, vállalkozóként a munkahelyükön vagy a magánéletükben útmutatást igényelnek. Valamint azoknak is,  akik szeretnék jobban kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket, sikeresebbek, kreatívabbak, elégedettebbek akarnak lenni az életük különféle területein.


  


Mire számíthatsz nálam?

Elsődlegesen azt szeretném leszögezni, ez nem egy egy alkalmas kezelés. Ha tartós eredményt szeretnél elérni, és a változás útjára lépni közös munkával el tudlak segíteni  a szabadság ,könnyedség és stresszmentes övezetbe. A saját harmonikus világodba.

Fejlődésünk ha bekövetkezik, csakis tudás és erőfeszítés eredménye lehet. A cél megszabadulni az önmagunkról alkotott hamis elképzelésektől, és módszereket keresni az öntanulmányozásra, új nézőpontból látni önmagunkat. Az önmegfigyelés módszereinél először meg kell különböztetnünk a gondolataink és az érzelmeink közötti különbséget. Valójában azért okoz gondot az önmegfigyelés, mert megfeledkezünk erről. Rávezetlek és Tudatosítom ezt benned.

A legelső lépés a lehető leggyakrabban feltenni magunknak a kérdést : Ki vagyok én?Tudatos vagyok-e? Az ember ritkán veszi észre, hogy különböző szerepeket játszik otthon, a munkahelyén vagy a baráti társaságában. Igyekezzünk megfigyelni, hogy mikor és hogyan váltunk át egyik szerepről a másikra. Tényleges tapasztalat közben kell megfigyelnünk magunkat. Először is figyeljük meg az érzelmeinket. Tegyünk kísérletet a kellemetlen érzések kifejezésének megállítására, megváltoztatására. Sokak számára ez az egyik legnehezebb dolog, mert olyan gyorsan és könnyedén fejezzük ki a negatív érzelmeinket. Fontos tisztázni, hogy nem létezik olyan negatív érzelem, ami értékes lenne! A negatív érzelmek nem adják, hanem pazarolják az energiát. Ráadásul az egészséget is károsítják. A jó hír, hogy a negatív érzelmektől meg lehet szabadulni!

Én nem járom helyetted az utad, csak segítelek a megtalálásában hogyan szeretnéd élni az életed, és ezt tudatosítani benned.


Éld az életed boldogan és szabad lélekkel!!


Gyere beszélgessünk