Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Érintés mint kommunikáció

2022.01.14

Az érintés is egy kommunikációs fajta. De nem a hagyományos fajtája amihez általában hozzászoktunk, amikor szavakkal, arckifejezéssel tudatjuk érzelmeinket a világnak. Az érintés nyelve ennél sokkal titokzatosabb. A legtisztább és legigazabb kommunikáció. Az érintés őszinte, árulkodik az aktuális érzelmi állapotunkról. Érinthetünk ,kézzel, lábbal, mellkassal és még sorolhatnám tovább a testrészeinket, de le egyszerűsítve. BŐR a BŐRREL!  Sokan azt hiszik sebezhetővé tesz. Én nem hiszem, sőt ellenkezőleg. Nem mindegy, hogy hol és hogyan érintünk meg valakit a testén. 

Ez a lélek kommunikációja. Varázslatos terület ez, olyan mint ha, egy saját nyelvezete lenne. Nem érti mindenki, de mindenki tudja, hogy létezik. Kevesen használják, de még többen félnek tőle, vagy azért mert nem értik a nyelvezetét, vagy csak a technikát nem ismerik, vagy még nem tapasztalták a szépségét.

Biztos jártál már úgy, mikor valaki megsimította a hátad, beleborzongtál. Ez azért volt, mert érzelem volt benne, szeretet, figyelem, és jelzés. A lelked reagált rá a testeden keresztül. Vagy például mikor a párod át ölel, és te azt érzed, elvesztél. Itt a két lélek fonódott össze, eggyé váltak, és alkotnak egy saját világot ahol, nincs test, nincs agy , nincs rossz, csak csoda van ahol a két lélek egybeforrva szeretheti egymást. És még sorolhatnám a számos test rész megérintésével mit és hogyan kommunikálsz le.

Viszont pont olyan nehéz fogadni is az érintést, mint adni. Amíg nem hiszed és tapasztalod addig nem tudhatod, szereted e. Élő példa a masszázs ereje ami nemcsak regenerálja a tested, lassítja és lazítja az agyad, de csodálatos módon tanítja a lelked az érintés által kiváltott érzések megismerésére. A masszázs művészet, a test a vászon, amire a tiszta szeretet energiája a festék, egy olyan kézen keresztül ami ecsetként rajzolja fel a tudást és a tapasztalást neked. Ezért ennyire megosztó az emberek között, ki nem szereti, ki meg imádja.

Én nem félek, se használni se elfogadni. Sőt a munkám és az életem minden területén nagyon szívesen használom, hogy mindenki meg ismerhesse ezt a varázslatot ami különlegessé teszi a kommunikációt. 

Szeretnéd te is megtapasztalni ? 

Ne habozz, hívj