Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Komplex kezelés 

2022.02.14

Mindennek meg van a maga ideje. Élj a mostban és soha nem kell a mi lett volna ha kérdésen rágódnod. Fáj a tested valamelyik porcikája? Túl sok a teher vagy netán a megmagyarázhatatlan? Találunk rá megfelelő kezelést. Olvasd el ajánlataimat és válaszd ki a számodra tetszőlegeset.

Masszázs 

 Jól tudjuk, hogy az érintés gyógyít, a masszázs pedig hozzá segíti a tested a mindennapi mozgás öröméhez.  A masszázsnak ereje van ami nemcsak regenerálja a tested, frissíti és lazítja az agyad. Csodálatos módon, tanítja a lelked az érintés által kiváltott érzések megismerésére. Több féle masszázs típus található. Van csak fizikai állapot javító, és van ami a lelkedig hatol. Nálam bármelyiket is választod, felfrissülve távozol.

Coaching 

Az agy egy csodálatosan tanítható terület. Bármikor és bárhogyan kezdhetsz új életet. Ha úgy gondolod élnél máshogyan. Annyit kel csinálnod, hogy újra írod a programot, más tudással és nézőponttal töltöd fel az agyad. Bármire képes vagy!!! Légy céltudatos, tettre kész, és egy tisztán szeretni tudó boldog ember születik! Én 10 éve járom ezt az utat, biztosan állíthatom létezik, bárki képes rá. 

Energetikai kezelés

Hiszel az energia erejében? Jól teszed! Ugye milyen varázslatos egy terület a dimenziók között. Én a Csakrák tudásával és csatornáival dolgozom. Olyanok mint egy könyvtár, saját területeik és nyelvezete van mindegyiknek, rólad. Ez a könyvtár adja a folyamatos tudást az agyadnak saját magadról. Ahogy megtanulsz valamit oda raktározódik a saját területére, és onnan is megy vissza az agyba a megfelelő időben. Szeretnéd tudni a tiedbe mi van elraktározva? 


Gyere el és szánj saját magad megismerésére, töltésére és kikapcsolására Én időt. 

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?