Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Több szolgáltatást kínálok számodra egy helyen!

2022.02.14

Mindennek meg van a maga ideje. Élj a mostban és intézd egy helyen, a Hajvágást, Pedikűrt, Masszázst és a szemlélet váltást az életedben. 

Fáj a tested valamelyik porcikája? Túl sok a teher, vagy netán itt az életmódváltás ideje? Találunk rá megfelelő kezelést. Olvasd el ajánlataimat és válaszd ki a számodra tetszőleges szolgáltatásokat.

Masszázs 

 Manapság már nem luxus masszázsra járni. Viszont az már luxus, hogy a szakavatott kezek alatt nagyon sok egészségügyi problémát is sikeresen lehet kezelni, gyógyszer nélkül. 

Jól tudjuk, hogy az érintés gyógyít, a masszázs pedig hozzá segíti a tested a mindennapi mozgás öröméhez.  A masszázsnak ereje van ami nemcsak regenerálja a tested, frissíti és lazítja az agyad. Csodálatos módon, tanítja a lelked az érintés által kiváltott érzések megismerésére. Több féle masszázs típus található. Van csak fizikai állapot javító, és van ami a lelkedig hatol. Nálam bármelyiket is választod, felfrissülve távozol.

Coaching 

Bármire képes vagy!!!!

Az agy egy csodálatosan tanítható terület. Bármikor és bárhogyan kezdhetsz új életet. Ha úgy gondolod élnél máshogyan. Annyit kel csinálnod, hogy újra írod a programot, más tudással, és nézőponttal töltöd fel az agyad. Légy céltudatos, tettre kész, és egy tisztán szeretni tudó boldog ember születik! Én 10 éve járom ezt az utat, biztosan állíthatom létezik, bárki képes rá. 

Energetikai kezelés

Hiszel az energia erejében? 

Minden ember olyan mint egy akumulátor! Te is. A jó dolgok töltenek, a rossz lemerít. Varázslatos egy terület. Én a Csakrák tudásával és csatornáival dolgozom. Olyanok mint egy könyvtár, saját területeik és nyelvezete van mindegyiknek, rólad. Ez a könyvtár adja a folyamatos tudást az agyadnak saját magadról. Ahogy megtanulsz valamit oda raktározódik a saját területére, és onnan is megy vissza az agyba a megfelelő időben. Szeretnéd tudni, a tiedbe mi van elraktározva? 


Gyere el, és szánj saját magad megismerésére, töltésére, és kikapcsolására Én időt. 

Szia Kedves! 

Nincs még vége az ajánlataimnak. Görgess tovább!!!! 

Férfi hajvágás

Mindenkinek kijár a kényeztetés és a minőségi idő eltöltése. Miért is ne lehetne nektek is kedves férfiak személyre szóló ,,Én időtök" 

Kombináljátok hajvágásotokat masszázzsal, pedikűrrel, és Wellness minőségű szolgáltatásban lesz részetek. 

Élmény hajvágás a kicsiknek 

Tapasztalataim alapján mondhatom, nagyon szeretnek a gyerekek nálam időt tölteni. Akár masszázs, akár hajvágás, de ha már csak anyát vagy apát kísérik el, maradandó érzésekkel távoznak. Közös programnak is kitűnő.  

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?