Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Te tudod mi a  LÉT Szabadsága?

2022.01.14

L - Lélek    É - Ész    T - Test   Szabadsága.  Szabadság mint, az lehetsz aki vagy. Egyensúlyt tudsz teremteni a három terület között, meg lesz a szabadságod is. Ki vagy te?

Lélek:  Az érzéseid, a sugallataid, a vágyaid! Mert te Csodálatos vagy, Gyönyörű vagy, Értékes vagy, jó vagy úgy ahogy vagy. Te egy lélek vagy, aki életről életre vándorol, mert tapasztalni, és tanulni akar, és minden élet után több és értékesebb lesz. Tudja mit akar. Neked csak meg kell hallanod.

Test:  Szabadíts fel tested a világ elvárásai alól. Sovány - vékony, magas - alacsony ezek mind változnak életről életre. Inkább tápláld és óvd a tested, hogy minél tovább tapasztalhass ebben a testben. Meg van az oka miért kaptad most ezt a testet, és mit kell megtanulnod általa. Azokkal együtt, akik melletted állnak. Vagy egyedül  járod az utad. Szabadság az, amikor önszántadból teszel, cselekszel, alkotsz, dolgozol, álmodozol magadért, és azokért akik értékelik.

Ész:  Szabadság az, mikor Te döntesz úgy, hogy a boldog bőséget választod, a saját életed választod. A saját nézőpontodat választod, mindenkivel szemben is akár. Vallod és vállalod, hogy minden rosszban van valami jó, hiszed, és tudod, mire van szükséged. Te döntesz az IGEN-nél is, és te választod a NEM-et is. Nincs rossz vagy jó döntés, csak más nézőpont van. 

Táplálod a Tested, hogy sokáig szolgáljon ebben az életben, használod az Eszed a saját magad alkotta világában, és hagyod , hogy a Lelked vezéreljen itt és most, mert szárnyalni, alkotni, tanulni, csak szabadon lehet csodálatosan. 

Segítsek meg találni ki vagy te?