Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Mikor a képzeleted valóra válik.

2022.01.02
Az egyik nap mikor a világ zaját sikerült elcsendesíteni magamban, ezekre a mondatokra lettem figyelmes.

Ki gondolta volna ,hogy nem csak egy valósága lehet az embernek. Ki mondta hogy csak egy féle képen kell működnünk. Villantak be a felismerés szavai. 

De vajon honnan, és minek is jöttek ezek a szavak a fejembe?                                                                            Mert ezek a fertőző hitrendszerek, már megint beszippantották a képzeletem.                                Megrekedtem egy bizonyos területen ami az életem része. Nem véletlen! Ez nem az enyém. Tehát máshogy kell csinálni benne dolgokat. A felismeréstől  felbuzdulva fordítom a figyelmem a saját nézőpont kódexem felé,és elkezdem lapozni mit is találok ebben az esetben magamnál. Ó igen, Meg van!!!! 

Ezt írja: A te valóságodban miért is ne valósulhatna meg amit a fantáziád el tud képzelni! És a lelked már a gondolatától is meg telik melegséggel! Ó igen , miért is ne tennék érte,hogy kiderítsem tényleg kell az nekem, vagy csak a fantáziám játszik velem?                                                                                                        Hajrá irány a stratégia gyártás ,mit is tehetnék most és vajon mit sugall a képzeletem? 

Kész!!! Hajrá, irány csináld, mondja az ész!

 Meg állok leblokkolva ,mert mikor rád talál a piszkos fantáziád a valóságodban, csak kapkodod a fejed. Te atyaságos úr isten, mormolom magamban mert tényleg meg valósítható. Itt van előttem. Most mit csináljak,hogyan tovább?? Bekapcsolt a lelked .                                                                                                         Na csaje, hogyan is működj , hogy ne sokallj be a sok repüléstől?

 

Analizáljunk csak mi is történt? Mikor már fel adja az ember lelke a szárnyaláshoz való jogát, más hitrendszerek miatt ami nem is a tiéd , jön egy brutálisan nagy akadály, figyelmeztetésül. Át ugrod vagy makacsul ott maradsz azon az oldalon amit elsőre beleraktál? 

Nem, te megugrod ,mert nem kenyered a könnyebbik út. Bár saját magaddal kell szembenézned,hogy hogy lehetsz ilyen hülye,hogy megírtad előre a forgató könyvet, a világ alkotta rendszerben. Nem teszünk ilyet, az én világomban nem. De ne feled halandó vagy te is és egy olyan világban élünk, ami erősebb néha a mi lelki világunknál. 

Rájöttél, mindig rájösz mert figyelmeztetnek a segítőid!!!! Ügyes! Ki is tartottál és fel is vállaltad, hogy meg másítottad a döntésed. Ami hatalmas nagy dolog,és ezért jutalom jár. Nagy jutalom!


Ezért állhatsz leblokkolva a képzeleted valóságában. Mert megcsináltad,megértetted és megtanultad a leckét.  Mert igen a tanulásnak sosincs vége, állandó körforgás. És a  jutalomból is van mit tanulni. Sose lankadjon a figyelmed, melyik világban is létezel! A fantázia csak egy cél ,de az oda vezető útban rejlenek a lehetőségek.

Meg akarod találni a saját kódexed és meg érteni,hogy is működik a saját világod?Keress fel ,segítek!          L.É.T Szabadsága 


Szeretnél kapcsolatba lépni velem?