Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Masszázs kezelés 

2020.12.28

Az életem során tapasztaltam, ha a lelked nincs rendben a fizikai tested sem lesz egészséges. Amióta masszőrként dolgozom, nagyon sok olyan megmagyarázhatatlan problémával találkozom, amit még az orvosok se tudnak megmagyarázni. Ezek a lelki problémák kivetülései, jelzései a fizikai testünkben. Apróbb jelei a görcsök, de elmehet egészen a krónikus tünetekig is. Energia és masszázs kezelés kombinációja gyógyír lehet. 
 

Masszázs - Masszírozás

A rendszeres talp- és testmasszázs oldja a napi feszültséget, a "simogatás" boldogsághormonokat termel. Javítja a vér- és nyirokkeringést, így a sejtjeinkhez eljutnak a tápanyagok, a vitaminok. Az alapos, jó masszázzsal a test szerveinek működését - a bőrt, az idegeket, a mirigyeket stb. - élénkítjük. Lazítás testnek és léleknek. Rohanó életmódunk a növekvő stressz, a mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink aszimmetrikussá, túlfeszítetté váljanak.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. Nemcsak az izmokat, a bőrt, és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását. Fokozódik a nyirokkeringés, az anyagcsere, a testhőmérséklet, a méregtelenítés.

A masszázs a legkellemesebb módszer.