Nyitva tartás :Hétköznap 8 - 17 ig

Nőnapi kedvezményes Bars kezelés

2022.02.25

Mire irányul az Access Bars?

Minden egyes kezelés egyre közelebb visz ahhoz az állapothoz, amikor még lelkes, korlátoktól mentes volt az érdeklődésünk. Egy kezelés esetében csak annyi változik, hogy felébred benned az a tudatosság, amelyet addig háttérbe szorítasz a félelmeid miatt. Ennek köszönhetően ráébredsz arra, hogy igenis van más lehetőséged, van más választásod, lehet örömtelibb az életed. A kezelések sorozata határozza meg az utad könnyedségét. 

Az Access Consciousness segítségével olyan tudatossággal élhetsz, amivel képes vagy bármit megváltoztatni az életedben. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és minden megalkotsz, amit kívánsz..."

Hogyan zajlik az Access Bars kezelés?

Az Access Bars kezelés egy masszázságyon fekve történik. Ruhában, kényelmesen, puha takaróval betakarva fekszel. Közben én a fejeden meghatározott pontokat érintek meg. A fejen található Bar pontok érintésével az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé válnak az elraktározott hitrendszerek.  

Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg.

Kedvezmény számodra 

90perces kezelés ára 5000.-

Ajánlatom minden nőnek sok szeretettel kínálom virág helyett! 

Meghatározott napokon érvényes a kedvezmény felhasználása. 7-12.-e közötti időszakban veheted igénybe, bármennyi alkalommal. Mennyiségét csak a te igényed szabja meg. Ajándék utalvány is igényelhető erre a kedvezményre.